Новини

17-річний хлопець уже втретє викрав маршрутку

У Рівному 17-річний житель Великого Олексина викрав маршрутку.

Він повертався від баби з Івано-Франківська. Приїхав на залізничний вокзал у Рівному і захотів покататися на маршрутці. Це був 3-й такий його злочин, повідомили у відділі комунікації обласної поліції, – пише Gazeta.ua.

“Зробив усе, як зазвичай, “професійно”, адже раніше двічі викрадав аналогічний транспортний засіб. Хлопець прийшов на автостоянку на вулиці Макарова. Оскільки охоронець відлучився на кілька хвилин, безперешкодно зайшов на територію стоянки. Водійські двері були зачинені, а от задні – ні. У бардачку хлопець знайшов ключі та швидко поїхав зі стоянки”, – сказано в повідомленні.

Охоронець стоянки викликав поліцію, коли помітив зникнення маршрутки. Патрульним в цей час надійшла інформація, що водій міг поїхати у село Великий Олексин.

“Маршрутне таксі поліцейські знайшли на вулиці Олексинській у Рівному. Однак її водій на вимогу поліцейських не зупинявся та зумів “відірватися” від копів, з’їхавши на польову дорогу та вимкнувши світло фар. Через деякий час патрульні інспектори все ж розшукали без механічних пошкоджень у справному стані транспортний засіб на одній із вулиць села Великий Олексин. Викрадача розшукали. Ним виявився всім знайомий 17-річний “угонщик маршруток”, – розповіли поліцейські.

Додали, що хлопець перебуває під цілодобовим домашнім арештом без електронного засобу контролю. І хоч суд виніс йому вирок — 2 роки іспитового строку, він іще не набув чинності. Неповнолітній зізнається у скоєному та, як і в минулі рази, стверджує, що просто хотів покататися.

Слідчі відкрили кримінальне провадження. За викрадення авто, вчинене повторно, хлопцеві загрожує до 8 років в’язниці.

Leave a Comment