Волинь Новини

Волинська обласна рада дофінансувала ремонт доріг (ПЕРЕЛІК)

Члени постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та цінової політики погодили розпорядження голови ОДА від 18 листопада 2020 року № 683 “Про перерозподіл субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на фінансове забезпечення будівництва, реконструкції, ремонту і утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах на 2020 рік”.

Про це інформує Волинська обласна рада.

Директор департаменту фінансів ОДА Ігор Никитюк повідомив, що департаментом інфраструктури облдержадміністрації надано пропозиції щодо перерозподілу бюджетних призначень цієї субвенції між місцевими бюджетами у зв’язку із економією коштів по окремих об’єктах.

Так, Маневицькому районному бюджету передаються кошти у сумі 5 млн 638 тисяч гривень для дофінансування проєкту «Капітальний ремонт автомобільної дороги місцевого значення О 031169 Собіщиці -Колодії -Вовчиць -(М-07) -Комарове -Розничі -(Р-14)», що реалізується в рамках міжнародної технічної допомоги ЄС«Дороги, що з’єднують польські та українські кордони». Крім того, збільшуються обсяги субвенції бюджетам Цуманської, Голобської та Дубечненської ОТГ з одночасним зменшенням бюджетам Луцької, Смідинської, Гіркполонківської ОТГ на суму 1 млн 244 тисячі гривень. Окрім того, він розповів, що у зв’язку з економією коштів департаментом інфраструктури ОДА по об’єктах капітального (115 тис.грн) та поточного середнього ремонту (2 млн 216 тис.грн), ці бюджетні призначення пропонується передати ДП “Служба місцевих автомобільних доріг” у Волинській області”.

Leave a Comment