Новини

Помер молодий поліцейський: лікував удома ГРВІ

В Херсоні помер поліцейський Дмитро Буряк, який захворів на ГРВІ та у якого пізніше виявили пневмонію. Чоловік помер у реанімації.

Про це передає ГУНП в Херсонській області, – ТСН.

“Передчасно пішов з життя старший оперуповноважений Каховського відділу поліції майор поліції Дмитро Буряк. Цієї неділі Дмитру мало б виповнитися 38 років”, — написали у пресслужбі.

За їхніми словами, останній тиждень Дмитро перебував вдома на лікарняному з ГРВІ. А 17 листопада, як розповіли ТСН.ua у поліції, йому стало зле і він прийшов до лікарні. Там чоловікові діагностували пневмонію. Дмитра одразу госпіталізували. Але 18 листопада поліцейський помер у реанімаційному відділенні.

Як додали ТСН.ua у пресслужбі поліції Херсонської області, поліцейський робив ПЛР-тест на коронавірус і отримав негативний результат.

“Дмитро був грамотним та професійним поліцейським, доброю людиною, люблячим чоловіком, чудовим батьком і сином. Без чоловіка залишилась дружина, а без батька — 4-місячна донечка та 6-річний син”, — розповіли у поліції.

Нагадаємо, у Києві померла хвора на COVID-19 жінка, яка лікувалася вдома. Інфікована отримувала консультації лікаря і призначення телефоном.

Leave a Comment