Новини

Сніг випав вже в 9 областях України: в яких регіонах намело найбільше

В Україні на північному сході вже намело до 8 сантиметрів снігу. Загалом сніговий покрив утворився вже в 9 областях. Про це УНН повідомляє з посиланням на дані Укргідрометцентру.

Так, за інформацією гідрометцентру, в Луганській області висота снігового покриву сягає 7-8 сантиметрів на ранок 19 листопада. У Харківській — трохи менше — до 3 см.

На півночі — в Чернігівській області — до 0,5 см. У Київській області місцями намело до 5 сантиметрів снігу. У Черкаській області — до 3 см. Також невеликий сніговий покрив утворився, за даними гідрометцентру, в Кіровоградській, Донецькій і Миколаївській областях, і в Карпатах в межах Івано-Франківської області.

Так, за даними Чорногорського гірського пошуково-рятувального поста, станом на ранок 19 листопада на горі Піп Іван Чорногірський лежить сніг, було ясно, спостерігалася невелика хмарність. Температура повітря -3 ° С.

Додамо, за даними синоптиків, в Україні 19 листопада очікується погода без опадів, з 20 листопада, в суботу, 21 листопада — крім заходу та півночі, — невеликий дощ і мокрий сніг. Вдарять морози — в Луганській області до 16 градусів нижче нуля вночі.

По Україні зимова погода розігралася з 15 листопада. Так, в минулі вихідні сніжило на півночі і сході країни, звідти негода перемістилася і до Києва. На ранок 18 листопада вже в трьох областях випало до 3 сантиметрів снігу.

Leave a Comment