Новини

Зеленський пожартував у новому відео з лікарні «Феофанія»

Президент Володимир Зеленський записав нове відео з лікарні «Феофанія», доповівши українцям, що з кожним днем почувається все краще і краще і що до нього повернувся нюх.

І хоча тест на COVID-19 поки позитивний, він сподівається, що нове відео буде записувати вже не з лікарні, – передають Факти.

Що ж стосується ситуації в країні, президент відзвітував, що українські лікарні мають у своєму розпорядженні 50 тисяч ліжок для лікування інфікованих, і при необхідності ця кількість можна буде збільшити до 91 тисячі.

Також за традицією в президентському відео з’явився головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко, який поінформував, що потрібно робити при появі симптомів COVID-19.

А до того ж стало відомо, про що доповів Володимиру Зеленському прем’єр-міністр Денис Шмигаль за підсумками спільної наради з представниками бізнесу. Так, за словами прем’єра, Кабмін уже напрацював низку законодавчих змін щодо полегшення ведення бізнесу. Йдеться про перегляд списку порушень, за які підприємців штрафуватимуть, а також розміру таких санкцій.

Також, як заявив Денис Шмигаль, уряд працює над вирішенням проблеми з кешбеком. Адже він, на думку підприємців, – соціально неприйнятний для нашої держави. Крім того, бізнес просить переглянути ліміти, при яких використовується РРО та які впливають на розміри оподаткування, – перевівши їх в мінімальні заробітні плати. Таким чином із зростанням мінімальної зарплати буде збільшуватися і відповідний ліміт, в якому працює той чи інший ФОП.

За словами прем’єра, підприємці наполягають і на на скасування вимоги про видачу чеків при безготівкового розрахунку, а також на дефіскалізація продажу товарів, крім ліків, платниками єдиного податку за безготівковим розрахунком.

«Сьогодні з Віктором Ляшко і Денисом Шмигаль говоримо про фінансування боротьби з COVID-19, РРО для ФОП, допомоги від МВФ, підтримку українського бізнесу і “5 елемент”, на жаль, без Мілли Йовович і Брюса Вілліса», – йдеться в описі відео .

Leave a Comment