Новини

Слідчі розкрили вбивство військового, яке намагалися замаскувати під самогубство

Оперативники затримали військового за підозрою у вбивстві товаришів по службі

Правоохоронці затримали військовослужбовця однієї з військових частин в Донбасі за підозрою у вбивстві товариша по службі. Про це в понеділок, 16 листопада, повідомляє пресслужба Генеральної прокуратури України, – передає Главком.

Відзначається, що 16 листопада в військову прокуратуру Луганської гарнізону надійшло повідомлення про вчинення нібито суїциду військовослужбовцям 1999 року народження під час виконання службових обов’язків в районі населеного пункту Станиця-Луганська.

Проте слідство встановило, що визнає факт приховування вбивства. Слідчо-розшуковими заходами встановлено, що мало місце приховування вбивства: порушені сліди злочину, переміщено зброю загиблого, а отримані військовослужбовцям тілесні ушкодження не відповідають обставинам суїциду.

За версією слідства, смертельне поранення в область потилиці потерпілого завдав зі стрілецької автоматичної зброї його товариш по службі. Незважаючи на докази, він зізнався в заподіянні смерті солдату і повідомив, що злочин скоїв в стані алкогольного сп’яніння.

Leave a Comment