Новини

Активісти відвідають Зеленського зі “шматком асфальту” у річницю Революції гідності

Активісти “Руху опору капітуляції” закликають зібратись на Європейські площі 21 листопада о 14:00, у сьому річницю Революції гідності, та відвідати президента Володимира Зеленського у “Феофанії”.

Про це “РОК” повідомив у Facebook, – Gazeta.ua.

“21 листопада починаємо процес очищення від цих негідників. І чим більше нас буде, тим він швидше закінчиться. Тим швидше зупинимо хаос і розвал держави”, – прокоментував подію співкоординатор “РОК” Андрій Левус.

“В День свободи і гідності ми маємо захистити свої національні та громадянські права. Тому закликаємо всіх 21 листопада о 14-й зібратися на Європейській площі, звідки ми їдемо до “Феофанії”, де Зеленський з ВІП-палати записує свої відосікі. Якщо президент до того моменту звідти втече – поїдемо шукати його додому, на дачу, під ОП, якщо поїде в іншу область – наші активісти знайдуть його і там”, – заявили в “РОК”.

“Прохання брати шини та шматки асфальту: ми повернемо президенту те, що він підсунув нам замість ліків та апаратів ШВЛ. Зеленський, ти відповіси за те, що ти зробив з країною. Ти можеш спробувати в цей день сховатися, але наголошуємо: втекти від відповідальності не вдасться”, – йдеться в анонсі.

Активісти висунули низку політичних вимог, зокрема, – щодо повної відставки уряду, звільнення з посад керівника Офісу президента Андрія Єрмака, першого заступника секретаря РНБО Руслана Демченка, голови української делегації в ТКГ Леоніда Кравчука та заступника керівника ОП Олега Татарова.

Вони вимагають звільнення з-під варти Андрія Антоненка (учасник російсько-української війни, який з грудня 2019-го перебуває під арештом за підозрою у підготовці вбивства Павла Шеремета, – Gazeta.ua). Також вимагають відкликання законопроєкту президента Володимира Зеленського “Про народовладдя – через всеукраїнський референдум” та ліквідувати Окружний адміністративний суд Києва.

“Волю українців до життя, свободи і гідності не змогли зламати ні Гітлер, ні Сталін. То що тут говорити про зграйку аферистів керованих олігархами та Москвою? Закатаємо в асфальт навіть не помітимо”, – заявив Левус.

Leave a Comment