Важливо Волинь Новини

Юрій Погуляйко привітав працівників радіо, телебачення та інтернет видань з професійним святом

Голова Волинської ОДА привітав працівників радіо, телебачення, інтернет видань та фахівців сфери зв’язку з професійним святом.

Привітання голова ОДА опублікував на своїй сторінці у фейсбук.

Текст привітання подаємо без змін:

Шановні працівники радіо та телебачення, фахівці сфери зв’язку, представники інтернет-видань!

Щиро вітаю вас з професійним святом і зичу вам здоров’я, миру, добра, натхнення та оптимізму. Сьогодні важко уявити життя без мобільного зв’язку, цифрового телебачення чи інтернету. Сучасні засоби комунікації та масової інформації допомагають нам тримати руку на пульсі подій в країні і світі, оперативно вирішувати життєво важливі питання, формують універсальний простір для спілкування, з’єднують країни і континенти.

В умовах активного розвитку і вдосконалення інформаційних технологій повсякденна праця зв’язківців, теле- і радіожурналістів сприяє ефективній роботі всіх галузей економіки. Завдяки вашій праці розширюються межі спілкування між людьми, отримують практичне застосування новітні технології в галузі зв’язку, зростає рівень інформованості суспільства.

Сьогодні інформаційний простір Волині характеризується значною кількістю інтернет-провайдерів, операторів мобільного зв’язку, телеканалів та інтернет-видань. Серед них – як досвідчені фахівці, так і початківці, які шукають своє місце на ринку послуг. Всі вони перебувають у невпинному творчому пошуку і постійному діалозі, намагаючись завжди бути «на висоті», забезпечити надійний зв’язок та надання об’єктивної інформації населенню області.

Від вас, шановні зв’язківці та медійники, від вашої компетентності, досвіду і сумлінності залежить не лише успіх вашої справи, а й формування єдиного інформаційного простору та інформаційної безпеки Волині.

З нагоди професійного свята бажаю вам невичерпної енергії, творчих успіхів і нових досягнень. Нехай новини будуть позитивними, слухачі – вдячними, а зв’язок – без перешкод.

На изображении может находиться: текст

Leave a Comment