Новини

Помер відомий хірург і зачинатель лікарської династії. ФОТО.

Як стало відомо, у Рівненській області пішов з життя талановитий хірург та батько двох синів Олександр Ткач.

Про це повідомляє пресслужба Зарічненської РДА.

Олександр Ткач присвятив своє життя медичній справі, виростив двох синів, які продовжили ремесло батька.

Син Олександра ІвановичаВіктор Ткач – є головним лікарем Рівненської обласної лікарні та депутатом обласної ради. Інший син – Олександр Ткач – завідувач хірургії у онкодиспансері.

“Колектив Зарічненської районної державної адміністрації висловлює щирі співчуття Ткачу Віктору Олександровичу та Ткачу Олександру Олександровичу з приводу тяжкої втрати – смерті батька Ткача Олександра Івановича, який все життя присвятив медицині.

Важко знайти такі слова, які б змогли зменшити біль, коли зупиняється серце найріднішої людини, яка віддавала всю свою любов, підтримувала та завжди знаходилася поруч.

Сьогодні, у цей важкий для Вас час, ми разом з Вами низько схиляємо голову у скорботі. Сумуємо та підтримуємо рідних у важку годину. Нехай опіка Всевишнього полегшить гіркоту втрати найдорожчої для Вас людини, а наші молитви та щирі співчуття полегшать родинне горе.

Світлий, добрий спомин про Олександра Івановича та його внесок для Зарічненщини завжди житиме в серцях рідних, колег, односельчан, усіх, хто його знав, любив та поважав.

Вічна йому пам’ять!”, – йдеться у дописі.

Leave a Comment