Новини

Якщо немає вихідних, не буде й карантину «вихідного дня»

Як стало відомо, виконком Львівської міської ради вирішив зробити суботу й неділю у місті робочими днями для малого й середнього бізнесу до кінця листопада цього року. Таким чином на зааклади харчування, торговельно-розважальні центри, басейни, фітнес-клуби, ринки та інші не пощирюється постанова про карантин «вихідного дня». Про це міський голова Львова Андрій Садовий написав у своєму Facebook.

Якщо хтось буде намагатись заважати вам працювати, покажіть їм це рішення і звертайтесь на Гарячу лінію за телефоном 1580. Наші юристи допомагатимуть захистити ваші права, – написав Андрій Садовий.

Цей пост за одну годину набрав майже тисячу коментарів – від звинувачень у заграванні перед виборами до схвальних відгуків навіть від тих, хто зараз хворіє на коронавірус. Останні вважають, що кожен сам має зробити вибір, що, коли і як саме відвідувати (чи не відвідувати).

“Це нетипова ситуація. Я не пам’ятаю такого випадку, щоб уряд приймав рішення, не порадившись з підприємцями”, – написав також Андрій Садовий.

Leave a Comment