Новини

Медсестра вбила вісім малюків. ФОТО

У Великій Британії судять медсестру, яка вбивала в лікарні новонароджених малюків.

30-річна Люсі Летбі постала перед судом за звинуваченням у вбивстві восьми немовлят і спробі вбити ще десять.

Медсестра вбила вісім малюків

Про це пише The Daily Mail, – Gazeta.ua.

“Минуло більше трьох років, відколи ми почали розслідувати випадки смерті немовлят в лікарні Честера. Працювали над цією складною і делікатною справою, роблячи все, щоб якомога швидше з’ясувати, що саме призвело до смерті дітей”, – сказав старший інспектор Пол Хьюз.

Злочини медсестра, вірогідно, вчинила з червня 2015-го по червень 2016-го. Тоді працювала в лікарні в Честері. Жінку раніше двічі заарештовували в 2018-му і 2019-му, але щоразу відпускали під заставу. Поліція розслідує випадки смерті немовлят з травня 2017-го.

Люсі Летбі рятувалася від в’язниці, бо хоча слідчі й були певні її провини, але не мали доказів. Зараз жінка погодилася співпрацювати з правоохоронцями.

Лікарня, в якій працювала Люсі, повідомила поліції про підозри у високій дитячій смертності в період з березня 2015-го по липень 2016-го. За цей час у закладі померло на 10% новонароджених більше, ніж зазвичай. 8 дітей померли від легеневої і серцевої недостатності, попри правильно проведену реанімацію. Дивні сліди також виявили на тілах малюків, але їх походження не могли встановити.

Leave a Comment