Новини

Місцеві вбили чоловіка, який з сім’єю втік у село від коронавірусу. ФОТО

Конфлікт у місцевому барі закінчився смертю приїжджого.

У селі Севастянівка Черкаської області місцеві вбили чоловіка, який перевіз туди свою сім’ю, щоб перечекати пандемію коронавірусу, повідомляють Про все. Черкаси.

53-річний киянин Олег Свєтлов разом з дружиною і 10-місячною донькою переїхали в село зі столиці, щоб перечекати пандемію коронавірусу.

Сім’я купила будинок під лісом. У день трагедії чоловік був у сільському барі. Там у нього виник конфлікт з місцевими – фермером, його сином і їхнім другом. Спочатку Свєтлов намагався помиритися з чоловіками і навіть пригостив їх випивкою, однак ті все ж вирішили помститися.

Місцеві вбили киянина, який з сім'єю втік у село від коронавірусу. ФОТО

Вдова Марія Кононова пояснила, що в день трагедії її чоловік був переляканим. Він сказав їй збиратися, бо вони їдуть до Києва. Чоловік розповів про конфлікт і зазначив, що він не зможе самостійно захистити сім’ю. Після цього він вийшов на вулицю. Коли жінка почула крики, теж вибігла. Там вона побачила кров і, як чоловіки добивають її коханого.

Місцеві вбили киянина, який з сім'єю втік у село від коронавірусу. ФОТО

Жителі села розповідають, що сім’я з Києва була дуже привітною і ніколи нікому не заважала. Олег Свєтлов раніше багато подорожував по світу і називав себе буддистом.

Місцеві вбили киянина, який з сім'єю втік у село від коронавірусу. ФОТО

Підозрюваних у вбивстві вже затримали. Раніше вони зізналися в скоєному, проте згодом почали все заперечувати.

Leave a Comment