Новини

Відома українська телеведуча заразилась коронавірусом

Як стало відомо, ведуча “Сніданку з 1+1” Людмила Барбір, яка родом з Вижницького району Чернівецької області, повідомила невтішну новину.

Сьогодні вранці під час прямого ефіру замість Людмили компанію Руслану Сенічкіну склала Неля Шовкопляс. Барбір же не змогла з’явитися на роботі, оскільки підхопила коронавірус. Про це повідомляє Молодий Буковинець.

Як розповіла ведуча, все почалося з того, що у неї почервоніло горло та почало дерти. Людмила наголосила, що будь-яких інших симптомів, враховуючи температуру, у неї не було.

“Через декілька днів додався нежить, з’явилася слабкість у тілі, легке запаморочення у голові, сонливість. Я буквально провалювалася у сон. Потім до цього всього додалося те, що я втратила повністю відчуття запаху і смаку. Могла відрізнити лише солодке, солоне і страшенно почали боліти м’язи. Навіть так, що було боляче спати, лежати, ходити. Зараз це хвилями, то трошки відпускає, то знову. М’язи напружуються настільки, нібито ви намагаєтеся сісти у шпагат через біль. Температури протягом цього часу не було, навпаки вона знизилася. В тебе відчуття наче всі 40”, – поділилася Барбір.

За словами ведучої, вона пішла здавати тест, щойно у неї зникли відчуття запаху та смаку. Відтоді Барбір перебуває на самоізоляції і постійно підтримує зв’язком телефоном із сімейним лікарем.

“Лікар прописав пити багато води по три літри на день, але дуже важливо лужної води, саме тоді починає вірус руйнуватися. Вітамін D, у великій кількості вітамін C, цинк. Їсти те, що вам хочеться, але бажано, щоб це була більш легка їжа. І пульсоксиметр обов’язково – я що пів години вимірюю рівень кисню і перебуваю на зв’язку зі своїм лікарем”, – розповіла Людмила.

Leave a Comment