Волинь Новини

Хто всі ці люди: представники партії «Слуга народу», які стануть депутатами Волинської облради

Від політичної партії «Слуга народу» до Волинської обласної ради пройшло вісім представників: Ігор Лісовський, Сергій Юнак, Микола Макарук, Сергій Ніщик, Олександр Сачук, Микола Буліга, Яна Гончарук, Валентина Черниш.

Партія набрала 30 818 голосів, отримавши 12.5% від загального складу ради.

Видання Район.in.ua зібрало відкриту інформацію про представників цієї партії, які стануть депутатами.

Лісовський Ігор Миколайович

На виборах був першим кандидатом у списку партії.

Народився 1966 року в Донецьку. Здобув вищу освіту інженера за спеціальністю «технологія організації громадського харчування» в Донецькому інституті радянської торгівлі. Після навчання працював за спеціальністю у кількох закладах громадського харчування міста.

У 1994 році відкрив свій перший ресторан «Старий Томас». Згодом створив мережу ресторанів та відкрив нічний клуб. У 2010 році отримав запрошення працювати на Рожищенський консервний завод. У 2014 році через війну втратив увесь бізнес і переїхав на Волинь.

Член партії «Слуга народу». Директор фінансово-інвестиційної компанії «Патріот».

Одружений, має дітей від першого і другого шлюбів.

Юнак Сергій Петрович

На виборах набрав 1306 голосів (27,63% від квоти).

Народився 1975 року в селі Локачі на Волині. Має вищу освіту. Директор підприємства «Будівельно-транспортні роботи С». Засновник фермерського господарства «Західний Буг». Проживає у Володимирі-Волинському.

Одружений, має дочку.

Макарук Микола Михайлович

На виборах набрав 1328 голосів (28,09% від квоти).

Народився 1960 року в селі Самари, Ратнівського району, Волинської області. Проживає у селі Річиця Ратнівського району. Здобув освіту у Львівському зооветеринарному інституті за спеціальністю «Ветеринарний лікар». Навчався на факультеті вищих керівних кадрів у Національній академії державного управління при Президентові України.

Працював головним ветлікарем у радгоспі «Самарівський», секретарем парторганізації колгоспу в селі Тур Ратнівського району, директором радгоспу «Річицький», з 1991 по 2006 рік очолював колгосп «Прип’ять». Завідувач Трудового архіву Ратнівського району.

З 2006 по 2015 рік обіймав посаду голови Ратнівської районної ради протягом двох скликань. Колишній член партії «Укроп», зараз безпартійний.

Одружений.

Ніщик Сергій Анатолійович

На виборах набрав 1504 голосів (31,82% від квоти).

Народився 1978 року в селі Раків Ліс Камінь-Каширського району, де й проживає нині. Керівник виробничого кооперативу торговельний комплексу «Пасаж». Фізична особа-підприємець.

Має вищу освіту. Безпартійний.

Сачук Олександр Леонідович

На виборах набрав 523 голосів (11,06% від квоти).

Народився 1980 року в Луцьку, де й проживає нині. Має вищу освіту. Засновник та керівник ТОВ «Прем’єр Кіно». Був помічником депутата від «Слуги народу» Валерія Стернійчука. Член партії «Слуга народу».

Одружений, має двох синів.

Буліга Микола Миколайович

На виборах набрав 465 голосів (9,84% від квоти).

Народився 1971 року в селі Ситовичі Ковельського району. Проживає в селі Брище Луцького району.

Був обраний депутатом Волинської обласної ради на виборчому окрузі № 18 від Волинської територіальної організації Радикальної партії Олега Ляшка. Був головою постійної комісії з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, членом депутатської групи «Патріоти Волині».

Освіта вища. Безпартійний.

Одружений, має двох дочок та двох синів.

Гончарук Яна Олександрівна

 

На виборах набрала 284 голосів (6,01% від квоти).

Народилася 1989 року в селі Сарнівка Луцького району. Проживає у Луцьку. Має вищу освіту. У 2012 році закінчила Волинський національний університет.

З 2013 працювала медичною реєстраторкою у Луцькому центрі первинної медико-санітарної допомоги. Наразі знаходиться у відпустці по догляду за дитиною до досягнення трирічного віку. З 2015 року – голова громадської організації «Крило надії».

Заміжня, має сина.

Черниш Валентина Петрівна

На виборах набрала 132 голосів (2,79% від квоти).

Народилася 1974 року в селі Пугачівка Млинівського району Рівненської області. Проживає у Луцьку. Має вищу освіту. У 2015 році балотувалася у Волинську обласну раду від партії «Блок Петра Порошенка». Була помічником голови обласної ради.

Працювала головним державним інспектором з розгляду звернень та забезпечення доступу до публічної інформації у Волинській митниці ДФС. Наразі тимчасово не працює.

Безпартійна. Розлучена.

Leave a Comment