Важливо Волинь Новини

Юрій Погуляйко привітав працівників культури з нагоди професійного свята

Голова Волинської обласної державної адміністрації привітав працівників культури та майстрів народного мистецтва з нагоди професійного свята.

Вітання Юрій Погуляйко опублікував на своїй сторінці у фейсбук, текст вітання подаємо без змін.

З нагоди професійного свята – Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва щирі слова вітань адресую працівникам музеїв, бібліотек, шкіл мистецтв та будинків культури, артистам, музикантам та творчим колективам художньої самодіяльності.

Вам випала місія зберігати, збагачувати і передавати майбутнім поколінням традиції та цінності національної культури, яка займає особливе місце в життєдіяльності людини. Саме культура формує духовну спадщину нації, робить кожен народ неповторним, сприяє збереженню культурних надбань і традицій.

Це та сфера, яка формувалася віками, зазнаючи впливу історії та увібравши в себе моральні і духовні цінності. Українська культура – багата і неповторна. Проникнута духом свободи та нескореності, вона змогла вистояти під натисками чужоземців та зберегти свою самобутність.

Сьогодні свої таланти та творчість волинські музичні і танцювальні колективи демонструють не лише на українській, й міжнародній сценах. На Вас, творцях, ентузіастах, закоханих у свою справу, професіоналах, незамінних на своєму місці, тримається культурна сфера Волині. Завдяки вам культурне життя краю щорічно стає більш змістовним та емоційно насиченим, розкриваються молоді таланти, створюються творчі колективи, завойовуються нові висоти.

Тож нехай кожен день сповнює вас новими ідеями, дарує успіхи у всіх творчих починаннях, а ваші талант і майстерність і надалі знаходять гарячий відгук у серцях людей.

Здоров’я вам і вашим близьким, миру і благополуччя вашим родинам.

На изображении может находиться: текст

Leave a Comment