Волинь Новини

Деякі лучани обманом і хамством хочуть зекономити на відвідинах зоопарку

Працівники Луцького зоопарку розповіли, з якими прикрими ситуаціями їм доводиться стикатися через невихованих клієнтів.

Про це йдеться на сторінці Луцького зоопарку у фейсбуці.

Так, як йдеться у пості, особливо часто декотрі з лучан намагаються обманом і хамством зекономити на відвідинах зоопарку.

«А тим часом, як ото театр починається із вішака, зоопарк – із каси. І вже на вході чимало наших гостей «дарують» працівникам порцію негативу та хамства. Воно має чимало нібито зачіпок – наприклад, бажання надурити касира з купюрами й посвідченнями. Або спроба «підшаманити» з кількістю відвідувачів. Це стосується, скажімо, групових відвідувань дітьми та супроводжуючими особами або спроб на одне посвідчення, що дозволяє безоплатний візит особі та її дітям, провести «своїх» щонайменше 5 нащадків.

Та «найвеселіше» при вході – контролерам. Спостерігається просто шалена «вдячність» багатьох тих, хто йде у місце найкомфортнішого відпочинку на природі у межах міста, що стало таким завдяки самовідданій праці кожного члена нашого колективу. І знаєте, що найчастіше стає причиною сварок, криків, образ і прокльонів? ПРАВИЛА відвідування зоопарку! Вони прості, чіткі та зрозумілі. Вартість – 60 гривень для дорослого, 40 гривень для дитини, є пільгові квитки при пред’явленні відповідних посвідчень і право для певних категорій на безоплатний вхід (зокрема, це люди з інвалідністю та їхні супроводжуючі). А ще – діти ДО 1 МЕТРА зростом.

Щодо останнього, то ми так зробили, аби не було двоякості у трактуванні цього правила. Не з певного віку – аби унеможливити спроби проходити за «позиченими» свідоцтвами. Ростоміри – на касі та при вході. Не виросло маля до метра – вхід безоплатний, має 101 см заввишки – 40 гривень за квиток. Але ж – ні!!! Чого тільки не чують наші працівники від відвідувачів, які вирішують, що їхнє чадо має право пройти без квитка! В хід ідуть крик, лайка, прокльони і навіть погрози «набрати» потрібних людей, щоб «тут всіх порозганяти». Повірте, слова вдячності за наш дійсно ти титанічний труд ми чуємо не так уже й часто, як оці всі монологи відвідувачів, незадоволених обов’язковими правилами для всіх.

Окремо уточнюємо і щодо вартості квитка. Вона – одна з найменших в Україні. І навряд чи на 40 гривень вийде ще хоч одна така ж кількагодинна розвага для маляти, як відвідування зоопарку. Навіть квиток на 3-хвилинний атракціон у нашому парку коштує стільки ж! Що вже казати про вартість квитків у приватних зоопарках. І, до слова, їх так ніхто про винятки з правил не розповідає, бо відповідь одна: не підходять ціна/умови – просто не приходьте.

Підсумовуючи усе сказане вище, запевняємо, що і надалі працюватимемо на розвиток підприємства, збільшуючи колекцію та дбаючи про кожного підопічого й озеленення території. Для цього маємо таке джерело надходжень, як реалізацію квитків для відвідування зоопарку. Але вкрай важливим у цьому процесі невідворотних позитивних змін є кожен член нашого колективу, від адміністрації до доглядальників та контролерів і касирів. Тому вимагаємо дотримуватися правил, які є однакомими для усіх відвідувачів, незалежно від жодного статусу чи посвідчення, та шанувати нашу працю, завядки якій ви маєте можливість відвідувати КП «Луцький зоопарк» як, повторимося, місце найкомфортншого відпочинку на природі у межах міста», – йдеться у дописі.

Leave a Comment