Волинь Новини

Активісти просять підтримати ідею створення зручності освітнього простору в луцькому ліцеї

Комфортні умови перебування діток в освітньому закладі це найголовніше завдання як для батьків так і для педагогів.

Активна батьківська спільнота хоче створити комфортні умови в холах та рекреаціях КЗЗСО Ліцей №27. Закупити пуфи, стільці, крісла та диванчики, які створять затишок, дадуть можливість цікаво проводити деякі уроки в позакласному просторі та просто відпочивати.

Нажаль в коридорах і холах відсутні меблі для відпочинку та роботи в групах з дітками. Тому створення різних тематичних локацій для цікавого навчання та відпочинку дітей є досить актуальним питанням.

“Реалізація проекту надзвичайно важлива, адже в результаті, ми отримаємо сучасний освітній простір, в якому творчі та креативні педагоги будуть мати можливість проводити уроки не тільки в рамках класу, а і у вигляді гри, кола. Окрім того учні, викладачі, батьки та гості освітнього закладу зможуть комфортно відпочити”, – стверджують активісти.

Щоб реалізувати проект необхідно майже 250 000 гривень. Сума є досить значною, але за допомогою ініціативи реалізації проектів з громадського бюджету міста Луцька задум батьківської спільноти може стати реальністю.

Підтримати проект в голосуванні можна тут.

Leave a Comment