Новини

Позашляховик BMW зіткнувся з автомобілем швидкої допомоги, яка їхала на ДТП: медики — у лікарні. ФОТО.

Як стало відомо, автопригода сталася на автодорозі Городище-Рівне-Старокостянтинів із різницею у півтори години: у селі Забороль зіткнулося три авто, а неподалік дороги з круговим рухом — позашляховик та «швидка».

О 09:30 4 листопада, четвертого листопада, у селі Забороль Рівненського району водій автомобіля «Renault» не врахував дорожню обстановку, не дотримався дистанції та допустив зіткнення із попутним легковим автомобілем «Mercedes-Benz».

Від удару останній виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення із позашляховиком «Mercedes-Benz ML 350».

Унаслідок ДТП травми отримали шестеро осіб, четверо з яких після обстеження госпіталізували до лікарні: водія легковика «Mercedes», а також дружину, сина керманича позашляховика та іще одну пасажирку цього ж автомобіля.

За попередньою інформацією загрози їхньому життю немає.

Уже близько 11 години карета «швидкої» їхала надавати допомогу потерпілим внаслідок цієї ж потрійної ДТП.

Через великий затор службовий автомобіль виїхав на зустрічну смугу руху із ввімкненою сиреною та проблисковим маячком, де допустив зіткнення із позашляховиком «BMW».

До слова, від удару «швидка» перекинулась, а двоє медиків зазнали травм. Їх обох, а також керманича «BMW», доставили до лікарні.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху у поліції розпочали досудові розслідування. Всі обставини обох ДТП встановлюють.

Leave a Comment