Волинь Новини

У Луцьку виступив легендарний Андрій Макаревич. (ВІДЕО)

Трьома концентрами потішив лучан легендарний рокер Андрій Макаревич разом із музикантами гурту YOUR 5.

Так, уперше для мешканканців обласного центру він заспівав у неділю, 1 листопада, в Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків, а вже 2 листопада дав два концерти поспіль у РЦ «Промінь», – передає ІА Волинські новини.

Варто зауважити, що на виступ основоположника та незмінного фронтмену легендарного рок-гурту «Машина часу», луцькі меломани чекали ще з квітня цього року, утім, через карантинні обмеження концерт так і не відбувся. Чи ж варто говорити про те, що через пів року після цього охочих послухати легенду на власні вуха виявилось ще більше. Тож, аби, попри карантин, музиканти таки виступили в Луцьку, організатори дійства, івент-агенція «Tikhonov сoncert and event agency», подбали про безпеку гостей та розсадили їх «через ряд».

До слова, придбані раніше квитки на концерт не пропали даремно: усі вони були дійсні й цього разу.

«Ну от ми до вас нарешті приїхали – і це вже добре», – скромно звернувся Андрій Макаревич до шанувальників. І концерт розпочався.

Тож, протягом двох годин лучани мали змогу насолодитися звучанням нового джазового проєкту артиста YOUR 5, до складу якого увійшли музиканти-віртуози Євгеній Борц (клавіші), Сергій Кутас (контрабас), Давид Ткебучава (ударні) та Тимур Некрасов.

Музиканти виконали як знані хіти у джазовій інтерпретації «Перекресток», «Он был старше ее», «Не стоит прогибаться под изменчивый мир» тощо, так і композиції із сольного репертуару.

Leave a Comment