Волинь Новини

На Волині посилюють карантин (ДЕТАЛІ)

З 3 листопада у Волинській області, а саме місто Ковель, запроваджуються посилені карантинні обмеження, школи переходять на дистанційне навчання.

У Ковелі встановлено “червоний” рівень епідемічної небезпеки поширення COVID−19. З 3 листопада у місті посилюються карантинні обмеження. Відповідне рішення прийнято сьогодні на засіданні міської комісії з ТЕБ та НС, про це повідомляє Ковельська міська рада.

Загальноосвітні школи з 3 листопада перейдуть на дистанційне навчання. Призупиняється навчально−виховний процес у закладах позашкільної, дошкільної освіти та спорту, крім навчально−реабілітаційних центрів.

Заборонено приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність у галузі культури.

Не працюватимуть заклади громадського харчування (бари, ресторани, кафе тощо), торговельно-розважальні центри, перукарні.

У сфері торговельного і побутового обслуговування населення лише дозволено:

− реалізацію продуктів харчування, пального, засобів гігієни, лікарських засобів та виробів медичного призначення, ветеринарних препаратів, кормів, пестицидів та агрохімікатів, насіння і садівного матеріалу;

− банківську та страхову діяльність, а також медичну, ветеринарну практику, роботу автозаправних комплексів, технічне обслуговування та ремонт транспортних засобів, технічне обслуговування реєстраторів розрахункових операцій, ремонт комп’ютерів, побутових виробів і предметів особистого вжитку, об’єктів поштового зв’язку;

− торговельну діяльність та надання послуг громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлень;

− відвідування отримувачами соціальних або реабілітаційних послуг установ і закладів, які надають їх сім’ям, особам, що перебувають у складних життєвих обставинах (тимчасове, денне перебування).

У Ковелі перевезення громадським транспортом здійснюватиметься за умов заповнення пасажирами тільки сидячих місць та дотримання протиепідемічних вимог.

Leave a Comment