Важливо Волинь Новини

Лучани скаржаться на відсутність опалення, благоустрій і хащі. (ФОТО)

Містяни звертають увагу на низку проблем, які потрібно вирішити в Луцьку.

Серед проблем – це відсутність пішохідних доріжок, задовільний стан дорожнього покриття на окремих ділянках, недоглянуті зелені насадження, самовільно встановлені паркани і відсутність опалення в помешканнях, – передає ІА Волинські новини.

Як зазначив на платформі «Відкрите місто» Андрій Кривоспицький, на вулиці Ківерцівській потрібно облаштувати в’їзд до дворів.

«Унаслідок виконання ремонту дорожнього покриття на вулиці Ківерцівській та неналежного облаштування в’їзду до прибудинкової території між будинками №28 та №30 (різкий перепад рівня дорожнього покриття) після дощу з дороги в двір стікає вода, утворюється величезна і глибока калюжа, що унеможливлює нормальний та безпечний виїзд з прибудинкової території. Працівники ремонтних служб привезли щебінь, проте так і не завершили облаштування виїзду з території. Прохання – розблокувати виїзд та зменшити перепад рівня асфальту або ж належним чином забезпечити водовідведення», – вказав лучанин.

Анатолій Пилипюк зауважив, що ділянка біля будинку №3 на проспекті Президента Грушевського захаращена кущами.

«Необхідно викопати всі кущі і зрізати пеньок від дерева», – наголосив він.

За словами Валентина К., на вулиці Мічуріна (поблизу будинку №6) незаконно встановлюють огорожу на проїзній частині.

«Мешканці цього будинку незаконно встановлюють нову огорожу, яка розташована на проїжджій частині дороги. Просимо вжити всіх необхідних заходів. Також вони встановили два металевих гаражі на частині проїжджої дороги», – повідомив лучанин.

Своєю чергою, Яна Поліщук поскаржилася на відсутність опалення в будинку №37а, що на проспекті Соборності.

А Людмила Данилюк звернула увагу на відсутність тротуарного покриття на проспекті Відродження.

«Відсутнє тротуарне покриття. Прориває труба водопроводу. Погано освітлена ділянка. Потрібно облаштувати 300 метрів тротуару», – наголосила вона.

Варто зазначити, що усі повідомлення перейняв на опрацювання департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради.

Leave a Comment