Волинь Новини

На Волині від коронавірусу померла ще одна волинянка

Як стало відомо, 31-го жовтня пішла з життя сімейний лікар Нововолинського Центру первинної медико-санітарної допомоги Корнейчук Валентина Андріївна.

Про це повідомили на сторінці медзакладу КНП “НЦПМСД” у фейсбуці.

“Сьогодні пішла з життя наш сімейний лікар, колега, Корнейчук Валентина Андріївна. Колектив КНП “НЦПМСД” та адміністрація закладу висловлює щирі співчуття доньці та сину, з приводу важкої втрати, смерті мами.
Важко знайти такі слова, які б змогли зменшити душевний біль, від втрати рідної людини…Царство Небесне та Вічна Пам’ять. Поділяємо Ваше горе, сумуємо разом з Вами, підтримуємо Вас у годину скорботи”, – йдеться у дописі.

Як відомо БУГу, 68-річна лікарка хворіла на коронавірус, лікувалася в Боголюбах. Жінка мала супутні захворювання.

Про смертельний випадок від коронавірусу у Нововолинську повідомляють і на сайті міськради.

Там зазначають, що за останню добу в Нововолинську методом ПЛР підтверджено 21 новий випадок коронавірусної хвороби. 30 людей одужали. Один випадок хвороби завершився летально.

Загалом станом на 10:00 31-го жовтня у Нововолинську зареєстровано 1150 випадків захворювання на Covid-19, які підтверджені лабораторно. 798 людей одужали, 23 випадки летальні.

За увесь період пандемії зроблено 398 швидких тестів і взято 5 131 забір матеріалу на виявлення вірусу COVID-19 методом ПЛР.

Також у Нововолинській центральній міській лікарні методом ІФА М зроблено усього 2867 аналізі та методом ІФА G – 787.

Leave a Comment