Важливо Волинь Новини

Волинь долучилась до надання допомоги жителям Луганщини

На виконання доручення голови облдержадміністрації Юрія Погуляйка обласна державна адміністрація ініціювала  долучення благодійників  до збору матеріалів/ предметів першої необхідності погорільцям з  Луганщини, який учора, 28 жовтня 2020 року, під супроводом першого заступника голови ОДА Сергій Мовенка доставили у Луганську область.

Нагадаємо, пожежами на Луганщині було охоплено  майже 20 тис. гектарів. Постраждали 32 населених пункти. Десятки приватних будинків пошкоджені вогнем, наші громадяни опинилися в складних умовах, втративши найнеобхідніше. Саме тому небайдужі з різних куточків країни надають предмети/матеріали першої необхідності, – передає сайт Волинської ОДА.

На Волині спільними зусиллями вдалося зібрати майже 4 тони вантажу. Зокрема, до акції збору долучилися:

Волинська організація  Товариства Червоного  Хреста України,

ПрАТ  «Нова лінія»  м.Луцьк,

ВОБФ «Дитяча місія. Україна»,

БФ милосердя та здоров’я «Добра новина»,

Іваничівський районний благодійний фонд «Незабудка»,

ВОБФ «Карітас-Волинь (м.Нововолинськ).

Волинська обласна державна адміністрація на чолі з Юрієм Погуляйком висловлює щиру вдячність та дякує за розуміння та допомогу.

Гуманітарний вантаж, який передали волиняни, складається не тільки з речей першої необхідності та одягу, а й таких необхідних зараз будматеріалів. Одразу ж їх було доправлено туди, де це вкрай необхідно – до Сиротиного.

Leave a Comment