Новини

Ляшко програв на довиборах в Раду кандидату від “Слуги народу”

Лідер РПЛ сенсаційно програв в регіоні, де традиційно мав максимальну підтримку, і звинувачує опонента в скупці голосів.

На довиборах депутата Верховної Ради від мажоритарного округу №208 (Чернігівська область) переміг кандидат від партії “Слуга народу” Анатолій Григорович Гунько.

Про це свідчать дані на сайті Центральної виборчої комісії за результатами обробки результатів голосування з усіх 199 дільниць округу.

Гунько набрав 21 245 голосів, або 34,1%, а його найближчий суперник – кандидат від Радикальної партії і її лідер Олег Ляшко – 19 799 голосів, або 31,78%.

Третє місце з 26,68% зайняла Людмили Давиденко – вдова загиблого нардепа Валерія Давиденко, через смерть якого в травні і були оголошені вибори.

Решта 14 кандидатів набрали менше 1% кожен.

Нагадаємо, що напередодні Ляшко поспішив визнати поразку, заявивши, що не визнає такий підсумок чесним і вважає його наслідком масштабної скупки голосів з боку опонента від СН.

У чернігівській поліції заявили, що відкрили шість кримінальних проваджень на цих виборах, в тому числі три за фактами підкупу виборців.

Leave a Comment