Новини

Жінка виявила невідомих, зареєстрованих в її квартирі – їм дозволили проголосувати. (ВІДЕО)

У Києві на одній з виборчих дільниць жінка виявила трьох невідомих людей, зареєстрованих за її адресою. Попри викриття порушникам видали бюлетені для голосування.

Про це в ефірі Прямого повідомила телеведуча Юлія Шпачинська.

“Тут наші журналісти розповідають про людей в білому. Сьогодні мені зустрілися люди в чорному. Припаркували автівку. Навпроти стояла автівка з номерами “АН”. Сиділи четверо молодиків, таких кремезних, в чорній формі, у чорному одязі. Коли підійшла я до охорони і запитала, що це там за люди сидять, лише тоді охорона пішла перевіряти в них документи. І чомусь цих всіх людей вивели з автівки й вони кудись попрямували.

Коли я прийшла на свою виборчу дільницю, там також застала правопорушення. Жінка, яка прийшла голосувати, у списках помітила, що навпроти її квартири зареєстровано ще троє людей. Вона сказала: “Я тих людей не знала. Я сказала виборчій комісії, що ось тут у вас порушення. Немає цих трьох людей, вони в мене не проживають”. Пішла і проголосувала. І буквально через 10 хвилин прийшли ті троє людей. Їм видали бюлетені, аби вони голосували. Тоді ця жінка все ж таки викликала поліцію і тих людей затримали”, – розповіла Шпачинська.

Leave a Comment