Новини

Кандидат в мери Києва від ОПЗЖ проходить в другий тур

Кандидат на пост мера Києва від Опозиційною платформи – За життя – Олександр Попов, згідно результатів екзит-полів виходить у другий тур.

Про це інформує портал zagittya.com.ua.

“Перш за все, я хочу подякувати киян, які віддали за мене свій голос, і тих, хто були з нами у виборчій кампанії – це наші агітатори, члени виборчих комісій, спостерігачі, які, незважаючи на протидію, в тому числі і фізичні погрози, підтримали нас, і сьогодні ми маємо такий серйозний результат “, – сказав він.

Олександр Попов підкреслив, що сьогоднішні результати – це тільки початок. За перемогу однозначно потрібно боротися.

“Я дивлюся на майбутній результат більш оптимістично, і якщо ми продовжимо боротися, то переможемо в другому турі”, – акцентував він.

Кандидат в мери Києва сказав, що ключовим для перемоги є також і явка у другому турі.

“Якщо на другий тур прийде значна кількість виборців, більше, ніж сьогодні, то результат буде зовсім інший. Тому у нас все попереду”, – сказав Олександр Попов.

На його думку, основне завдання для Києва зараз – це поліпшити якість життя киян і вирішити господарські проблеми міста.

“Мер столиці – це, перш за все, людина, яка однаково ставиться до кожному киянина. Звичайно, він повинен бути і політиком, але в першу чергу – господарником, тому що в місті накопичилося дуже багато, насамперед, господарських проблем. І їх треба вирішувати “, – підкреслив Олександр Попов.

Leave a Comment