Важливо Волинь Новини

Кандидати на пост ректора ЛНТУ поскандалили в мережі

Кандидатка на пост ректора ЛНТУ, яка отримала в першому турі виборів найбільшу кількість голосів (403) – Ірина Вахович, вирішила поділитись зі своїми друзями та підписниками в мережі фейсбук спростуванням топ-10 міфів про бачення розвитку університету, але несподівано наткнулась на критику від свого конкурента на пост ректора та діючого ректора ЛНТУ – Петра Савчука.

Так, Ірина Вахович опублікувала на своїй сторінці у фейсбуці спростування топ-10 міфів про бачення розвитку університету, які обговорюють працівники та студенти університету. Серед спростованих міфів була інформація про можливе об’єднання ВНЗ Волині, майно університету, її команду та майбутній підхід до роботи.

У коментарях до цього запису діючий в. о. ректора – Петро Савчук відповів Ірині Вахович, що в кожному пункті вона маніпулює інформацією та написав своє бачення проблем та їх вирішення в університеті, також в.о. ректора спрогнозував, що отриманий результат, який вдалось Ірині Вахович отримати у першому турі, вона може не повторити, так як кандидатка, з його слів, обдурювала та залякувала виборців.

Ірина Вахович коментар діючого ректора назвала агонією та назвала причини поразки Петра Савчука у першому турі. За її словами це – неповага до людей та суцільний обман.

Нагадаємо, за Ірину Вахович голоси віддали 403 виборці (49,27%), за чинного в.о. ректора ЛНТУ Петра Савчука – 349 (42,67%), Оксана Ляшенко отримала 47 голосів (5,5%), Олена Ковальчук – 6 (0,69%).

Не підтримали жодного кандидата 8 виборців. Скарг щодо процедури голосування не було.

Leave a Comment