Волинь Новини

Луцька «Волинь» підписала французького захисника: реакція вболівальників неоднозначна

Керівництво футбольного клубу «Волинь» підписало французького захисника Джуліана Рюльє.

Про це повідомляють на сторінці Fan-project Volyn у фейсбуці.

Рюльє Джуліан (Кейта) народився 4 квітня 1990 року у Ніцці, зріст – 176 см, вага – 65 кг, у Луцьку матиме ігровий номер 11.

Грав за юнацькі команди «Вільвранш» та «Монако». У 2010 році перейшов до …латвійського чемпіонату у ФК «Транзит». Наступного року перебрався до Греції, де виступав за команду «ПАО Руф». У 2012 році переїхав до Литви, де грав у складі «Атлантаса», яка є представником вищої ліги Литви. З сезону 2015/16 років грав у нижчих командах «Монако». Взагалі виступи професійні хлопець чергував із аматорами.

Номінально – захисник, у матчах, які зіграв за свою кар’єру, тренери різних команд ставили його зліва в захисті, у центрі, зліва у півзахисті.

Крайній матч він зіграв 1 травня 2019 року в кубку Норвегії за команду «Ніберсгунд». Перед локаутом, у лютому 2020-го, француз перейшов в «Ельверум», за який не зіграв жодного матчу.

На трансфер гравця вболівальники відреагували в соцмережах неоднозначно. Починаючи від надій на відродження клубу і вихід в УПЛ, до зауважень, що враховуючи не дуже вражаючу кар’єру 30-річного гравця в минулому, на їх думку, логічніше “підтягувати” до основної команди власних молодих вихованців.

Варто зазначити, Рюльє читає і розуміє російську. На нього виходили з рівненського «Вереса», але француз тоді рівнянам не підійшов.

Leave a Comment