Волинь Новини

“Українці будуть шоковані кількістю померлих”, – Палиця

Вакцина – це черговий етап локшини на вуха українцям. Перший етап – це були 64 мільярди 6 місяців тому, які мали врятувати Україну.

Про це заявив напрдний депутат Ігор Палиця у прямому ефірі суспільно-політичного ток-шоу «Право на владу», де обговорюювали політичну лихоманку напередодні проведення місцевих виборів в Україні, голосування у «червоних зонах», всенародне опитування, послання до Верховної Ради президента Володимира Зеленського та розробку української вакцини від коронавірусу, пише ТСН.

«Депутати виділили ці гроші, але не впоралися розпорядники грошей, вони не змогли організувати так, щоб сьогодні українці не вмирали. Держава не впоралась, українці шоковані кількістю хворих. Українці будуть шоковані кількістю померлих», – сказав він.

За словами політика, на сайті РНБО сьогодні вперше з’явилася інформація про кількість померлих через 40 хвилин після інформації щодо кількості хворих за добу. А це, на його думку, свідчить про те, що вже сьогодні відбувається маніпуляція на сайті, скільки людей вмирає від коронавірусу.

«Те, що сьогодні відбувається, це вже вбивство українців. Це не просто розкрадання грошей або халатність. То що відбувається? Сидять режисери, які думають, щоб продати народу, щоб народ трошки заспокоївся, у нас же вибори післязавтра. І з’являються такі, як Фаворов (епідеміолог, доктор медичних наук Михайло Фаворов. – Ред.). І каже: «Вакцина є, ми завтра будемо вас рятувати», – зазначив він.

Крім того, за словами Палиці, остання лабораторія, яка мала можливість і була ліцензована виготовляти вакцини, закрилася в 2012 році. В Україні на сьогодні немає таких лабораторій, де можна працювати з коронавірусом. Сьогодні мінімальна вартість вироблення вакцини – мільярд або півтора мільярда доларів, що виділяють країни.

«І те, що нам продається, що, українці, повірте, ми за вас переживаємо, завтра буде вакцина, а післязавтра я на собі випробування проведу, це все локшина… Я не вірю в те, бо почав аналізувати, що відбувається. І ми вивчали, і я спілкувався. За патогенністю чотири рівні лабораторій, де дослідження проводять над вірусами. Коронавірус має бути з чотирьох стадій – третя або четверта щодо захисту. Такої лабораторії немає жодної на території України, не існує», – резюмував він.

 

Leave a Comment