Волинь Новини

Анатолій Гриценко: “На посаду Володимир-Волинського міського голови підтримую самовисуванця Максима Клим’юка”*

Дорогі володимирчани!

Ми з вами знайомі давно – згадую минулорічні зустрічі з вами у трудових колективах та громадських об’єднаннях, щиро дякую за вашу вагому підтримку моєї кандидатури на президентських виборах!

Перебуваючи у Володимирі-Волинському відразу звернув увагу на те, що це місто з великим економічним та туристичним потенціалом. Пишаюсь тим, що міська організація партії «Громадянська позиція» йде на місцеві вибори монолітною, професійною та дуже принциповою командою, яку поважають люди, на яку покладають сподівання ті жителі громади, які прагнуть позитивних, прогресивних змін у місті й навколишніх селах.

Під своїм крилом наша політична сила зібрала дієвих та відповідальних кандидатів у депутати, ми довіряємо кожному з них, тому від центральних органів партії «Громадянська позиція» до своїх представників партії у вашій міській раді буде лише одне завдання: працювати чесно на користь володимирської громади!

На посаду Володимир-Волинського міського голови підтримую самовисуванця Максима Клим’юка.

Ми з Максимом знайомі особисто, і знаю його як людину професійну, чесну та впевнену у собі. Абсолютно переконаний що Максим Клим’юк запропонує нові, ефективні підходи в управлінні та покаже сучасні напрямки для розвитку тисячолітнього міста, що здавна було форпостом нашої держави, містом історичної та військової звитяги України.

Шановні жителі Володимир-Волинської громади! Закликаю вас прийти 25 жовтня на виборчі дільниці, підтримати своїми голосами політичну партію «Громадянська позиція» – №5 у виборчому бюлетені, та проголосувати за Максима Клим’юка.

Наша команда готова взяти усю повноту відповідальності за громаду, бо впевнена: Володимир-Волинський заслуговує на розвиток, добробут і процвітання!

Leave a Comment