Важливо Волинь Новини

На Волині відбуваються вибори ректора ЛНТУ

У Луцькому національному технічному університеті стартували вибори на посаду ректора. 

Незважаючи на складнощі, які виникли через епідемію коронавірусу, студенти та працівники ЛНТУ таки почали голосувати із 9 ранку 22 жовтня, – передає ІА ВолиньPost.

Можливість зробити свій вибір буде до 15 години цього ж дня, далі виборча комісія підбиватиме результати.

Зазначимо, що із 2015 року вищий навчальний заклад очолює доктор технічних наук, професор, заслужений працівник освіти України Петро Савчук.

На посаду ректора ЛНТУ нині претендують:

Савчук Петро Петрович – чинний ректор університету;

Вахович Ірина Михайлівна – доктор економічних наук, професор, голова Волинської обласної ради;

Ковальчук Олена Сергіївна – доктор педагогічних наук, професор;

Ляшенко Оксана Миколаївна – доктор економічних наук, професор;

Редько Ростислав Григорович – кандидат технічних наук, доцент;

Рудь Віктор Дмитрович – доктор технічних наук, професор;

Голова Волинської обласної ради, а нині ще й кандидатка на посаду ректора Ірина Вахович прибула на голосування разом зі своєю групою підтримки. Каже, що впевнена в перемозі, адже бореться, перш за все, не за посаду, а за налагодження менеджменту і справедливості.

«Університет насправді потребує системних змін для того, аби допомогти рідному університету, адже я тут навчалася і працюю вже 21 рік на різних посадах», – говорить Ірина Михайлівна.

Петро Савчук на виборчій дільниці перебуває із самого ранку, зазначає, що вибори – певне перезавантаження для вищого навчального закладу.

«Це випробування, перш за все, не для кандидатів, які балотуються, а для викладачів і студентів, чи хочуть вони змін, чи усвідомлюють вони, що це буде. Луцький «політех» – це елітний освітній простір, боротьба за елітного абітурієнта, це комфорт і якість у всіх вимірах, які породжують конкурентоспроможного викладача і випускника», – висловився Петро Савчук.

У Луцьку діє дві виборчі дільниці за адресами: вул.Львівська,75 та вул.Конякіна,5. Ще одна дна знаходиться у Коаелі на вулиці Заводській,23 та у смт Любешів на вул.Брестській,7

Тривають вибори ректора Луцького національного технічного університету

Тривають вибори ректора Луцького національного технічного університету

Leave a Comment