Новини

Мати кулаками била доньку: та хотіла довше погратись на майданчику. (ВІДЕО)

У Харкові мати била свою доньку, бо дівчинка хотіла довше погратися на майданчику в парку Шевченка і покататися на гірках. Жінка била її кулаками по обличчю так, що дівчинка падала на землю. Свідками інциденту стали перехожі. 

За словами жінки, яка відпочивала в парку з дитиною і бачила таке поводження матері з дівчинкою, та, при інших людях, удавала, ніби все гаразд. Але щойно перехожі відверталися, продовжувала бити дитину. Дівчинка кричала, що хоче ще погратися на майданчику, а у відповідь отримувала удари, пише Газета UA.

У мережі ролик викликав гнівну реакцію та обурення, як мати може так знущатися з власної дитини. Крім того, жінкам, які знімали на телефон те, що відбувається, також дорікнули в байдужості – мовляв, підійти та зробити зауваження ніхто не наважився.

❗️Время охренительных историй#нампишутБыла с ребёнком на детской площадке в парке Шевченко и стала свидетелем ,МАМА наносила сильные удары своей дочери за то ,что девочка хотела ещё немного быть на площадке .Когда проходили люди ,женщина делала вид ,что все в порядке, как только люди отворачивались она настолько сильно била ее кулаком в лицо ,что ребёнок падал просто на землю .😣😣😣Когда та падала ,мать ее еще несколько раз била ногой!!!!!Девочка кричала : «мамочка ,пожалуйста ,я хочу чуть побыть на площадке»(Девочка с явными признаками замедленного развития ,больной ребёнок ,но каталась на Горках с большим удовольствие и улыбкой ,пока ее не стала забирать «мама») 🤬

Gepostet von Брутальный Харьков am Mittwoch, 21. Oktober 2020

Leave a Comment