Волинь Новини

На Волині затримали чоловіка, який вчиняв домашнє насильство та вдарив поліцейського

У Маневицький відділ поліції зателефонувала жінка, яка повідомила, що її чоловік у стані сп’яніння вчиняє сварку.

Працівники поліції, які прибули на місце події, жінки вдома не знайшли, оскільки вона змушена була втікати, щоб не отримати тілесні ушкодження від насильника, – передає Район.Маневичі з посиланням на сторінку відділу поліції у фейсбук.

З працівниками поліції змістовного діалогу не вийшло. Адже, вже у присутності дружини, 42 річний чоловік всіляко перешкоджав поліцейським оформляти матеріали та вдарив одного з правоохоронців. Щоб заспокоїти порушника, поліцейські застосували кайданки, викликали слідчо-оперативну групу, а пізніше затримали чоловіка у порядку статті 208 КПК України.

Тепер правопорушнику доведеться відповідати не лише за вчинення домашнього насильства, а й за умисне заподіяння працівникові поліції легких тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків.

Слідчі поліції оголосили про підозру жителю Маневиччини про те, що він вчинив кримінальне правопорушення за частиною 2 статті 345 КК України (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) та судом обрали запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Leave a Comment