Волинь Новини

У районі на Волині школа може залишитись на зиму без ремонту даху: торги скасували

У кінці серпня Відділ освіти та молоді Рожищенської районної державної адміністрації оголосив торги на пошук підрядника, який займеться капітальним ремонтом покрівлі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня № 2 міста Рожище, що по вулиці Драгоманова, 3.

Відповідну інформацію опублікували на сервісі публічних закупівель Prozorro, – передає Район.in.ua.

10 вересня на цьому сайті розмістили повідомлення про намір укласти договір із ТОВ Луцьккомунбуд, яке мало виконати роботи за 805 905 гривень при очікуваній вартості робіт у 848 305 гривень. Однак вже 17 вересня уповноважена особа з питань проведення спрощених закупівель у відділі освіти та молоді Рожищенської РДА Наталія Ільчук відмінила цю закупівлю.

Причиною відміни зазначили «неможливість усунення виявлених порушень законодавства у сфері публічних закупівель».

Нові торги поки не оголосили. Чому цього досі не зробили, журналісти запитали у очільника Рожищенської РДА Сергія Шкоди.

Посадовець зазначив, що торги відмінили за вказівкою колишнього очільника відділу освіти Ігоря Кузави. Нагадаємо, з 21 вересня він уже не виконував обов’язки на посаді.

«Також він відправив відповідальну за це людину у відпустку, потім вона пішла на лікарняний, тому не оголосили торги», – сказав Сергій Шкода.

За словами чиновника, найближчим часом мають оголосити новий тендер. Також він зазначає, що за оцінками експертів, капітальний ремонт даху школи потребує близько 2,5 мільйонів гривень, однак цього року зможуть профінансувати тільки близько 900 тисяч гривень.

Leave a Comment