Волинь Новини

У Луцьку жінка у своїй квартирі заскочила грабіжника

Зловмисника на місці злочину заскочила власниця квартири. За фактом грабежу, поєднаним із проникненням у житло слідчі розпочали  кримінальне провадження за ч. 3 ст. 186  Кримінального кодексу України.

У суботу, 9 жовтня, невідомий пошкодив замок вхідних дверей квартири лучанки, та викрав з помешкання ювелірні вироби на понад 20  тис. грн. Грабіжника у квартирі заскочила власниця житла, однак чоловік відштовхнув потерпілу та втік, – інформує Нацполіція.

Оперативники встановили, що кримінальне правопорушення скоїв 37-річний житель Луцька, котрий у серпні звільнився із місць позбавлення волі. Зловмисника вистежували більше тижня.

Слідчі повідомили лучанину про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 186 Кримінального кодексу України. За місцем проживання підозрюваного поліцейські провели санкціонований обшук. Частину викрадених речей вилучили.

Йому обрали запобіжний захід – тримання під вартою. Санкція статті передбачає від восьми до тринадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.

У правоохоронців є підстави вважати, що лучанин причетний до вчинення низки інших злочинів на території міста, зокрема, крадіжок з помешкань громадян. Досудове розслідування триває

Leave a Comment