Аналітика Важливо Волинь Новини

Як відбулись дебати між кандидатами на посаду мера Луцька: Бондарук, Глазунов, Грисюк. (ВІДЕО)

Вчора, 19 жовтня на телеканалі UA:ВОЛИНЬ  у ток-шоу «Виборчий округ.Місцеві» відбулись співбесіди з кандидатами на посаду міського голови Луцька.

У першому ефірі участь взяли три кандидати на посаду міського голови Луцька . Від партії «Слуга народу» Роман Бондарук, самовисуванець Дмитро Глазунов та від партії «ЕКО ПАРТІЯ БЕРЕЗИ» Віктор Грисюк.

Ток-шоу було поділено на певні блоки: у першому блоці кандидати представлялись та відповідали на питання модератора дискусії, в другому блоці кандидати відповідали на питання експерта та простих лучан, а в третьому блоці кандидати змогли задати питання своїм конкурентам.

Варто зазначити, у ході дискусії всі кандидати в мери виглядали досить впевнено, при цьому змогли достойно відповідати на запитання.

Кандидат на посаду міського голови від партії «Слуга народу»  – Роман Бондарук виглядав впевнено, а у своїх виступах надавав аргументовані відповіді, тому, іноді кандидату навіть не вистачало ефірного часу. Також Роман Бондарук повідомив, що готовий працювати у міській раді зі всіма політичними силами, які туди пройдуть.

Самовисуванець Дмитро Глазунов так само впевнено і беземоційно відповідав на питання та вів дискусію, при цьому також повідомив про готовність працювати зі всіма політсилами.

Кандидат на посаду міського голови від партії «ЕКО ПАРТІЯ БЕРЕЗИ» – Віктор Грисюк помітно хвилювався, видно, що для кандидата є не зовсім звичні подібні телеефіри, але водночас Віктор Грисюк був переконливим та впевнено відповідав на питання.

Нагадаємо, сьогодні, 20 жовтня — участь у токшоу візьмуть  кандидати на пост міського голови Луцька від Аграрної партії України  – Артур Мартіросян, від партії «Сила і Честь» – Євген Мельник та від партії «Європейська Солідарність» – Юрій Моклиця.

Leave a Comment