Новини

«Хотів налякати»: Чоловік вбив дружину пострілом в голову

У Миколаєві під час сімейної сварки 65-річний чоловік вбив 48-річну дружину – він вистрілив їй в голову з пістолета.

Як повідомляє пресслужба ГУ НПУ Миколаївської області, постраждалу терміново відправили до лікарні та провели операцію.

“На місце події прибув екіпаж патрульних поліцейських, які обеззброїли зловмисника та надали можливість госпіталізувати потерпілу. Слідчо-оперативна група Корабельного відділу поліції з’ясувала, що між 48-річною жінкою та її 65-річним чоловік стався сімейний конфлікт, під час якого зловмисник вистрілив дружині у голову з травматичної зброї”, – йдеться у повідомленні.

У сюжеті ТСН додали, що сварка між подружжям відбулася в квартирі в гуртожитку. Водночас сусіди не чули пострілів. Люди дізналися про подію, лише коли прибули лікарі швидкої допомоги. Чоловік стояв поруч із дружиною з травматичним пістолетом у руках. І хоча сам викликав швидку, до жінки медиків не пускав. Щоб надати потерпілій допомогу, довелося викликати патрульних.

“У чоловіка був у руках предмет, схожий на зброю. Патрульні застосували до нього засоби фізичного впливу і наділи наручники. Постраждалу передали лікарям швидкої, – розповів спікер патрульної поліції Миколаєва Віталій Душко.

Жінку терміново доставили в реанімацію і провели операцію, де витягли зі скроні кулю. Унаслідок пострілу в голову у неї трапився множинний перелом кісток черепа. За словами медиків, ще трохи і вона б померла. Зараз жінка перебуває в лікарні, її стан важкий, але стабільний.

Сусіди розповіли, що родина виглядала благополучною і раніше сварок не помічали. Імовірно, пара посварилася через ревнощі. Дружина їздила на заробітки за кордон, а чоловік був проти. До того ж він почав зловживати алкоголем.

Сусідка Людмила розповіла, що чула, як чоловік зізнався поліції – він дістав пістолет, щоб налякати дружину: “Вона сильно нервувала, хотів її заспокоїти. Він випадково вистрілив. Він хотів її налякати, а вийшло так”.

Затриманому чоловікові загрожує 15 років тюремного ув’язнення за ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 КК України “Замах на умисне вбивство”.

Leave a Comment