Важливо Волинь Новини

«Мою передвибочу програму писатимуть люди», – кандидат у депутати до Луцької міської ради Олександр Нікішин*

Олександр Нікішин – людина не публічна, ніколи не любив камер та фотоапаратів. Свій життєвий шлях розпочинав від простого робітника до заступника керівника одного з найбільших підприємств Волині. Нині Олександр Нікішин  – заступник голови правління з питань сировини Гнідавського цукрового заводу.

Робота більш ніж відповідальна, адже у підпорядкуванні десятки людей, а ще з сотнями треба комунікувати, адже від того як він організує процес залежить чи успішно працюватиме підприємство.

Пану Олександру доводиться не легко, «левова частина» роботи в полях, у дощ і сніг, та він не нарікає, адже любить свою роботу.

 «Я переконаний, що кожен чиновник чи депутат повинен пройти шлях із «самого низу», бо тільки тоді він буде розуміти простих людей, їх потреби та проблеми. Треба навчитися комунікувати і керувати колективом так, аби вони стали одною командою», – переконує Олександр Нікішин.

Чому йдете в політику?

Переконаний, що мій досвід може бути корисний лучанам. Я не олігарх і не бізнесмен, а про проблеми простих людей знаю не з чуток. Ми справжні господарники, які не очікують, а діють.

Я б кожного депутата чи кандидата спочатку поставив би керувати якимсь підприємством, аби довів свою результативність, створив з десяток робочих місць. Якщо справився значить годиться в депутати.

Передвиборча програма

Мою передвиборчу програму мені писатимуть люди. Зараз всі обіцяють – зроблю те чи інше, а після виборів забувають. Я ж навпаки, до виборів нічого обіцяти не буду, а якщо люди нададуть мені мандат довіри, то працюватимемо разом, разом визначатимемо першочергові завдання, які потрібно виконати.

“Сьогодні Луцьк – уже інший. Він набув особливого шляхетного лоску, зазаленів, розбудувався. І я питаю у себе: чи є команда, здатна взяти відповідальність за розвиток і успішне функціонування усіх напрямків нашого рідного міста? Настав час змін, помножених на досвід і професіоналізм. Щоб у підсумку кожен містянин відчув, що про нього дбають, незалежно від того у якій частині міста він живе”, – переконаний Олександр Нікішин.

Замість післямови

Олександра Нікішина знають не тільки у Луцьку, але й за його межами. Він людина слова і ніколи не обіцяє того, що не може виконати.

Бути депутатом це – не над людьми, а поряд з ними. І лише наша спільна, плідна праця, принесе результати.

В дома чекає надійний тил – дружина, дві доньки і син.

Фото із сімейного архіву Олександра Нікішина

Leave a Comment