Волинь Новини

«Є вже 15 чоловік, які готові працювати у госпіталі», – головний лікар луцького пологового

Головний лікар Луцького пологового будинку Михайло Токарчук зазначив, що на сьогодні трудовий колектив готовий до надання медичної допомоги, хворим на коронавірус. Більше того, згідно наказу Міністерства охорони здоров’я України Луцький пологовий будинок був віднесений до закладів першої хвилі надання допомоги для хворих на COVID-19. Саме тому на сьогодні там відпрацьований алгоритм дій при лікуванні ковідних хворих.

Про це йшлося під час наради, що відбулась 16 жовтня 2020-го року у стінах облдержадміністрації під керівництвом першого заступника голови ОДА Сергія Мовенкаінформує пресслужба ОДА.

«Рішення Луцької міської ради ми отримали та виконуємо. Ми звільнили повністю другий, третій, четвертий поверх, зараз там працюють працівники Луцької міської лікарні. Щодо нашого колективу, то після вчорашньої наради у закладі все спокійно, а всі працівники працюють. Обладання устаткування перевезли на збереження

Старша медсестра акушерського пологового відділення №1 погодилась працювати старшою медсестрою в тимчасовому госпіталі для хворих на COVID-19. Загалом на сьогоднішній день є вже 15 чоловік, які виявили бажаня працювати у тимчасовому госпіталі. Серед них санітарки і молодші сестри та анестезіологи. Єдина засторога – чи буде відповідна оплата праці», – головний лікар Луцького пологового будинку Михайло Токарчук.

Тож т.в.о. начальника охорони здоров’я ОДА Людмила Тимощук повідомила, що оплата праці здійснюватиметься відповідно до укладеного з НСЗУ договору.

Leave a Comment