Новини

Скандал у школі: батька зацькували, бо той відмовився здавати гроші на подарунки

Керівництво школи №56 Миколаєва зацькувало у спільному чаті Viber батька, який відмовився скидати гроші на «фонди та подарунки».

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на пост самого батька Олега Четкова у фейсбук.

Чоловік каже, що пояснив адміністрації, що має повне право не здавати кошти на фонди й подарунки. На прохання опублікувати звіт попередніх витрат дирекція школи відповіла образами.

«… пішли насмішки, переходи на особистість й інші неприємні висловлювання на мою адресу у загальному чаті Viber. Що я один не здаю гроші, завжди усім незадоволений, а решта 29 людей типу зі всім погоджуються. Хоч я бачу в листуванні тільки тих же 5-7 осіб, інші мовчать», – зазначив Четков.

Також батько прикріпив скріншоти з останньої онлайн-розмови, зауваживши, що дирекція школи «принизила і комусь захотілося послати на… прямим текстом».

Також адміністрація закладу повідомила чоловіку, що його дитина залишиться без частування на святі, а також закликали забрати доньку зі школи.

Скандал у школі: батька зацькували, бо той відмовився здавати гроші на подарунки. ФОТО.

Схожий скандал, який супроводжувався цькуванням учениці, трапився у 2018-му в школі Харкова. Тоді шестикласницю відсторонили від святкування через те, що батьки принципово не здають грошей у благодійний фонд тамтешніх освітян.

Leave a Comment