Новини

“Він прийшов мене вбивати”: чоловік розбив голову племінниці, а потім підпалив квартиру сестрі. ВІДЕО

В Одесі чоловік розбив голову своїй рідній племінниці просто у дворі одного з університетів, де вона працює. А через кілька днів після цього він прийшов з сокирою додому до своєї сестри та підпалив їй квартиру.

Інформує ТСН.

Про це повідомляє “Думська” та очевидці у соцмережах.

Як розповіли очевидці в одному з телеграм-каналів, 13 жовтня на території університету ім. Мечникова на Французському бульварі чоловік напав на працівницю і розбив їй голову. Від кривдника жінку врятували студенти. Потім стало відомо, що нападник – дядько постраждалої, який вже давно переслідує її сім’ю. http://

А сьогодні рано вранці, 15 жовтня, в селі Фонтанка спалахнула квартира в житловому будинку, яка належала матері працівниці університету. Полум’я зачепило сусідню квартиру, де спала жінка з дітьми. Пожежу влаштував той самий чоловік, котрий напав на свою племінніцю. Камера відеоспостереження зафіксувала, як він залишив кілька пляшок з невідомою речовиною, облив вхідні двері і підпалив.

Сусідка Світлана розповідала журналістам, що прокинулася від вибуху і, відкривши двері, побачила дим, який охопив усю парадну. “Я схопила одного сина, йому рік, розбудила другого, побігли до дверей, зовні був дим і вогонь. Я розуміла, що потрібно виходити, тому що не було варіантів залишатися. Ми замоталися в ковдру, пригнулись, не було нічого видно”, – сказала сусідка.

Три місяці тому вона зробила ремонт в квартирі, а тепер житло повністю постраждало від вогню і диму.  Погорілиця Еліна Клімкіна, чию квартиру підпалили, розповіла “Думський”, що цей зловмисник – 62-річний її рідний брат Михайло. Між родичами нібито давно виник конфлікт через житло.

 “Все життя хоче мене вбити. У нього нормальне психічне здоров’я. Він несудимий, але він давно мені погрожував, хотів мене вбити. Він, напевно, сподівався, що я перебуваю в квартирі і вибіжу сюди. Він прийшов мене вбивати”, – розповіла Еліна Клімкіна журналістам.

На місці події, як додали у ЗМІ поліція виявила топірець, з яким Михайло Клімкін, ймовірно, чекав свою сестру. У момент пожежі в квартирі нікого не було. А дочка погорілиці Тетяна каже, що дядько давно переслідує їх сім’ю.

За її словами, Михайло живе в іншій області і хоче заволодіти їхнім житлом біля моря. Як додала Тетяна, у минулому році чоловік погрожував їм вбивством і навіть було відкрито кримінальне провадження. Але поліція обмежилася профілактичною бесідою з чоловіком. 13 жовтня Михайло підстеріг племінницю біля одного з корпусів ОНУ ім. Мечникова на Французькому бульварі і вдарив по голові металевим предметом.

 “Була велика перерва, я вийшла з ним у двір і він напав на мене, дістав з сумки предмет… щось гостре. Мені дуже пощастило, що були студенти, вони кинулися мене захищати і він навіть одного хлопчика теж вдарив. В одній руці у нього був цей інструмент, а в іншій – перцевий балончик. Він бризкав балончиком в студентів, які кинулися мене захищати. Якби студенти мене не захистили, то я б тут не стояла”, – впевнена Тетяна.

Правоохоронці розшукують зловмисника. У відділі комунікації поліції ТСН.ua розповіли, що за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 194 ККУ.

Leave a Comment