Волинь Новини

На Волині чоловік вбив дружину, бо застав її з іншим. ВІДЕО

Застав з іншим – та вбив. На Волині чоловік застав дружину, яка зраджувала йому зі спільним знайомим. На фоні ревнощів – побив її та кинув у підвал. Закривавлене тіло матері знайшла донька, яка повернулась зі школи. Чому навіть близькі родичі померлої стали на захист чоловіка – розповість Лілія Налапка. Про це інформує ITV.

Трагедія трапилась у селі Берегове, це Волинська область. В цьому будинку проживало подружжя, вони виховували чотирьох дітей. Втім, сімейна ідилія скінчилась, коли чоловік застав дружину в обіймах іншого.

«А він прийшов і застав там таку картину, застав картину, виходить. А вона сиділа гола в нього на руках. Ну то що можна зробити чоловікові?» – розповіла сусідка Антоніна.

На фоні ревнощів чоловік побив коханця дружини та вигнав з дому. А от жінці дісталось більше.

«Наніс тяжкі тілесні ушкодження своїй жінці, від яких вона і померла. Труп знайшли в підвалі», – повідомила Марина Балдич, речниця ГУНП у Волинській області.

Затримали чоловіка того ж дня. Він відразу зізнався у скоєному правоохоронцям. Деякі сусіди говорять, трагедію можна було оминути, аби не алкоголь.

«Як вона не пила, вона була хазяйка. В хаті ремонт хороший зроблений, вона вишивала, вишивок всяких, картин, діти повишивані ходили. І спідниці, і кофти – все було повишиване. Тільки як зап’ють, ото біда вся», – каже Любов, яка знала загиблу.

«Причина в жінці була трохи. КОР – А чому А: Пила. Пила і забагато.Його шкода, вообще шкода. Він спокійний такий», – додала Антоніна.

Засуджувати чоловіка також не поспішають. Сусіди припускають, вбити дружину міг в стані афекту.

«Якби кожен чоловік застав би таке, не одна жінка не зробила б таке, щоб ще в хаті. Ще чужі люди… як він, майже батько їй приходиться, що був з нею», – додала Любов.

Олександр каже, що шкодує про скоєне. Додає, був в стані шоку, коли застав дружину із коханцем.

«Ревность, наверно. Вона сама дальше впала, то не яма – вона була зверху. Вона була сильно п’яна», – повідомив Олександр, підозрюваний.

На захист чоловіка стала і сестра померлої. Зокрема у суді вона просила для Олександра запобіжний захід у виді домашнього арешту, замість тримання під вартою. Жінка переймається долею дітей. Адже за ними не буде кому доглядати.

«Він невинуватий в цьому, що він вчинив. Це просто на фоні ревнощів, вчинив. Вона постійно провокувала це все, його. І він на фоні цьої ревнощі може так і здійснив» – додала Ольга Пастух, сестра загиблої.

Втім суд все ж відправив Олександра у СІЗО на найближчі 2 місяці. А у разі доведення вини йому загрожує до 10 років за гратами.

Leave a Comment