Волинь Новини

На Волині посилили карантин, дітей відправляють на канікули

На Волині прийняли ряд протиепідемічних заходів, аби запобігти подальшому стрімкому поширенню коронавірусної інфекції.

Про це говорили 12 жовтня на засіданні регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, йдеться на сторінці у Фейсбуку голови Волинської облдержадміністрації Юрія Погуляйко.

Як повідомляється, в області збільшилася кількість територій із «помаранчевим» рівнем епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

Зокрема, до «помаранчевої» зони додалися ще місто Ковель та Рожищенський район, які раніше були у «жовтій».

Отже, у «помаранчевій» зоні знаходяться: міста Луцьк, Володимир-Волинський, Нововолинськ та Ковель, а також Володимир-Волинський, Ківерцівський, Луцький, Турійський та Рожищенський райони. «Жовтий» рівень епідемічної небезпеки встановлено у Горохівському, Іваничівському, Камінь-Каширському, Ковельському, Локачинському, Любешівському, Любомльському, Маневицькому, Ратнівському та Шацькому районах. Старовижівський район залишається у «зеленій» карантинній зоні.

“У школах Волині уже передбачені канікули із 15 жовтня по 30 жовтня. Кафе та ресторани в області повинні працювати із 7:00 до 22:00, а заклади, які працюють у нічний час, не повинні працювати. Також закликаю усіх дотримуватися карантинних вимог у громадських місцях, транспорті та уникати скупчення людей”, – йдеться у дописі.

Leave a Comment