Волинь Інтерв’ю Новини

Богдан Шиба розповів, чому багато лучан проголосують за нього

Кандидат на посаду Луцького міського голови Богдан Шиба розповів, як виграв вибори у 2006 році та чому переконаний, що на цьогорічних виборах за нього проголосує багато лучан.

Про це Шиба розповів у інтерв’ю журналістці інтернет-видання «Таблоїд Волині» Ользі Магас.

За словами Богдана Шиби, перед виборами міського голови в 2006 році йому погрожували і навіть переслідували невідомі люди.  За два тижні до виборів він змушений був переховуватися по різних квартирах, бо біля помешкання, яке він винаймав, цілодобово стояли підозрілі люди.

 «За два тижні до виборів погрожували мені і тим людям, які були біля мене. Одним словом, до самих виборів я мусив ховатися по різних квартирах, бо біля того помешкання, яке я винаймав, стояли якісь люди цікаві та «пасли» мене увесь час. Ну і після проголошення результатів ще були судові процеси різноманітні. Зрештою, ще перед виборами мене ж комісія зняла з кандидата, і я через суд зумів поновитись. В результаті люди за мене проголосували», – згадує Богдан Шиба.

Богдан Шиба переконаний, що на цьогорічних виборах за нього проголосує чимало лучан та жителів сіл, які приєдналися до Луцька.

 «Я просто знаю, що все одно багато людей за мене проголосують, тому що я з ними спілкуюся і не вигадую якісь там аморфні проєкти, які можна в Луцьку зробити. Люди самі потихеньку все підказують, і не треба дуже сильно фантазувати. Просто слухати містян, проаналізувати це все і, як кажуть, зліпити докупи та виконувати. Тільки лучани знають, що має бути в їхньому місті, як всі процеси мають відбуватись. Головне – привести держуправлінців, які мають зашиті кишені і добрі вуха», – вважає Шиба.

Leave a Comment