Новини

З 12 жовтня в Україні закрили низку візових центрів Польщі

Як пoвідoмляє сайт Візового центру Польщі, з 12 жовтня призупинено прийом заявників на невизначений термін у Генконсульстві Польщі в Харкові. У зв’язку з цим перестали працювати пункти прийому візових анкет у Харкові, Запоріжжі та Дніпрі.

Клієнтів, які були зареєстровані там на подачу на польську візу, попросили зачекати і навіть не надсилати документи поштою. Про відновлення роботи візових центрів повідомлять телефоном співробітники кол-центру.

З 12 жовтня на невизначений термін зачинився й візовий центр у Львові. Однак ті, хто вже був зареєстрований на цю та наступні дати, можуть надсилати поштою пакети документів на польську візу. Або ж можна зачекати на нову дату реєстрації.

“З клієнтами, паспорти яких знаходяться у ППВА, ми будемо зв’язуватися в індивідуальному порядку й інформувати щодо способу отримання паспорту”, – додали в візовому центрі.

Нагадаємо, 8-го жовтня перестали також працювати пункти прийому візових анкет відразу в 4-х містах України: Вінниця, Житомир, Чернівці, Хмельницький.

Leave a Comment