Новини

Помер директор школи, в якій приховували коронавірус у вчителів

У передмісті Києва – Вишневому раптово помер 49-річний директор ліцею.

Зазначається, що офіційного висновку про причини смерті немає, напередодні він проходив лікування в інфекційному відділенні Боярської районної лікарні. Про це повідомляють Українські новини.

«Перші повідомлення про смерть директора з’явилися у шкільних чатах, де вчителі сповіщали про те, що сталося, батьків учнів», – йдеться у повідомленні.

Пізніше факт смерті керівника навчального закладу офіційно підтвердила заступник директора ліцею  з виховної роботи.

Водночас з її слів, поки що в ліцеї не бачили медичного висновку і не можуть впевнено назвати причину смерті.

У ліцеї стверджують, що протягом останніх кілька тижнів в цьому навчальному закладі відразу у кількох педагогів був діагностований Covid-19, але ці дані приховувалися від учнів та батьків, а сама школа продовжувала роботу в штатному режимі нібито за настійною рекомендацією вищих інстанцій в Києво-Святошинської РДА.

«У нас тільки за тиждень були два педагоги з підтвердженим діагнозом, і ще двоє чекають остаточних результатів тестів. Вони відправлені на самоізоляцію. Ми кожен день доповідали ситуацію в район. Але нам відповідали, щоб ми не сіяли паніку. Мовляв, офіційно у вас коронавірусу немає, і ніхто нікого на карантин відправляти не має наміру», — поділилися джерела в педагогічному колективі ліцею.

Leave a Comment