Волинь Новини

Хлопчик досі у реанімації: як покарають волинянина, який побив п’ятьох дітей

35-річному жителю Рожищенського району, який побив п’ятьох своїх дітей правоохоронці оголосили підозру за двома статтями.

Про це повідомляє Суспільне.Волинь з посиланням на сайт поліції Волині.

Батькові, який побив трьох синів та двох доньок інкримінують умисне нанесення легких та середньої тяжкості тілесних ушкоджень.

За побиття дітей, один із яких нині у реанімації, батькові загрожують виправні роботи на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Нагадаємо, найменшому малюкові у родині – півтора року, найстаршому – вісім. П’ятирічний хлопчик після побиття потрапив до реанімації. Як розповів Суспільному заступник директора обласної дитячої лікарні Ігор Дородних, дитина досі у стабільно важкому стані. В результаті побиття у хлопчика діагностували закриту черепно-мозкову травму важкого ступеня, струс мозку важкого ступеня, забій грудної клітки та черевної порожнини, правобічний пневмоторакс з подальшим дренуванням. Його сестра нині теж у лікарні. У дівчинки – струс мозку.

Батькові, який побив п'ятьох дітей на Волині оголосили підозру. Як покарають чоловіка

Напередодні, служба у справах дітей вилучила малюків з родини. Нині двох із них помістили у дитячий притулок в Рожищах, однорічну дівчинку сьогодні помістять у Луцький будинок дитини. Дітей, котрі знаходяться на лікуванні, після одужання також доставлять у притулок.

Leave a Comment