Новини

“Іноді обставини змушують”: Шовковський готується до матчу з французами

45-річний член тренерського штабу збірної України, ексворотар київського «Динамо» Олександр Шовковський може вийти на поле у товариському матчі проти Франції.

Про це повідомляє ua-football.

“Не одягав воротарські рукавички близько трьох років, після того як відновлював на пальцях правої руки розірвані сухожилля в січні 2018 року. Скажу відверто і не планував!

Але іноді обставини змушують!!! Хочеш розсмішити Бога, розкажи йому про свої плани на майбутнє. І нехай з вами завжди буде t36.6”, – написав гравець в соціальніх мережах.

У розпорядженні головного тренера збірної України Андрія Шевченка залишився тільки один воротар – 26-річний гравець київського «Динамо» Георгій Бущан. Раніше голкіпери Андрій Пятов, Олександр Паньків і Андрій Лунін здали позитивні тести на коронавірус.

В активі Шовковського 92 матчі за збірну України, де він пропустив 77 м’ячів. Останній поєдинок за національну команду Шовковський провів в 2012-му році. Кар’єру гравця Олександр завершив в 2016-му році.

«Мені шкода, що я не зміг привезти кращу команду. Я поважаю збірну Франції, поважаю її тренера. Хотілося б привезти боєздатну команду, яка показала б хороший футбол. Ми постараємося зібрати команду, яка буде боєздатною завтра.», – заявив на перед матчевій прес-конференції головний тренер нашої національної збірної Андрій Шевченко.

Leave a Comment