Волинь Новини

На посаду Володимир-Волинського міського голови претендує п’ятеро кандидатів

На посаду міського голови Володимира-Волинського претендує п’ятеро кандидатів. Серед них – представники політичних партій «За майбутнє», «Об’єдання «Самопоміч», «Слуга народу» та двоє самовисуванців.

Інформація про це з’явилась на сайті ЦВК, – повідомляє Сила правди.

Зокрема, від політичної партії «За майбутнє» на посаду Володимир-Волинського міського голови претендує голова Зарічанської ОТГ Ігор Пальонка, від «Об’єднання «Самопоміч» – підприємець, чинний депутат Волинської обласної ради Олексій Панасюк, від партії «Слуга народу» – директор ТОВ «Логістик А», керівник ПП «ФГ «ЗАХІДНИЙ БУГ» Микола Юнак.

Позмагаються за крісло очільника міста також двоє самовисуванців – чинний міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк та начальник відділу постачання ТОВ «ВМК-Україна», чинний депутат Володимир-Волинської міськради Максим Клим’юк.

До слова, як раніше повідомлялося, 10-го вересня на автомобіль Максима Клим’юка напали невідомі. В цей час кандидат на посаду міського голови знаходився в машині разом з представницею громадської організації. Під час нападу невідомі пошкодили його автомобіль. Через інцидент Максим Клим’юк звернувся в поліцію.

Leave a Comment