Важливо Новини

Осінні канікули розпочнуться раніше

Міністерство освіти і науки запевнили, що навчальні заклади самостійно формують графік навчання, тобто можуть самі ухвалити початок канікул у школі.

Інформує Волинь UA.

Через вибори звичний графік канікул можуть змінити. Про це повідомив виконуючий обов’язки міністра освіти та науки, Сергій Шкарлет під час брифінгу в Кривому Розі.

За його словами, у період карантину заклади освіти спроможні самостійно формувати графік навчання. Це залежить від того, в яку зону епідемічної небезпеки потрапляє заклад освіти.

Керівник закладу за погодженням з міськрадою та засновником може погодити навчання, визначити самостійно дати канікул, різні форми навчання, зміни на змішане навчання.

Виконуючий обов’язки міністра освіти та науки заявив про зміну звичного графіка навчання. Він повідомив, що освітні департаменти просять синхронізувати дати канікул з датами виборів.

 

“Ми рекомендуємо розпочати канікули не пізніше, ніж за два дні до виборів, і завершити не пізніше, ніж через три”, — додав Шкарлет.

Отже, осінні канікули розпочнуться в четвер, 22 жовтня, і закінчаться у п’ятницю, 30 жовтня. Діти отримають 11 днів для відпочинку.

 

 

Leave a Comment